728 x 90

De drie beste printers op een rij

De drie beste printers op een rij
Wil je graag een nieuwe printer kopen? Dit is onze lijst met de drie beste printers, vind de laagste prijs op driebeste.nl

Printer kopen?
Het lijkt misschien niet langer nodig om een ​​printer in huis te hebben. Waarom zou je als alles tegenwoordig digitaal is? Je kunt vanuit je thuiskantoor op het werk aan alle documenten werken en eenvoudig samenwerken aan projecten met anderen. Waar je vroeger je reservering ticket moest uitprinten krijg je nu via de mail een barcode. Waarom investeren in een printer die je nauwelijks gebruikt en waar het vervangen van inktcartridges zo duur lijkt vraag je je misschien af. Ook het printen van foto’s doe je het liefst direct in een digitaal fotoboek die je bij een webshop kunt bestellen en thuis kunt laten bezorgen.

Ook thuis is een printer nog steeds handig
Sommige gewoontes blijven zoals ze zijn. Er is niet voor alles een digitale oplossing. Denk bijvoorbeeld aan het opvragen van documenten bij officiële instanties. Voor de administratie hebben ze vaak nog een handmatig ingevuld aanvraagformulier of een document met handtekening nodig. Je hebt zelfs te maken met specifieke wet- en regelgeving als het gaat om de bewaartermijn van papieren documenten. Ook al zijn deze in het verwerkingsproces gedigitaliseerd. Hoe goed de digitale wereld zich ook ontwikkeld heeft er zullen altijd gevallen zijn waarvoor papier nodig is.

Grotere projecten
Digitale media hebben ook hun beperkingen. Denk aan die verbouwing die je zelf wilt leiden. Je hebt een uitgebreide planning gemaakt met activiteiten en verantwoordelijke partijen. Zo’n plan is niet af te lezen op een tablet of computerscherm. Voor sommige zaken heb je overzicht nodig en maak je vervolgens een overzicht door alle onderdelen af ​​te drukken en aan elkaar te plakken of op een prikbord te hangen.

Minder serieuze projecten
Knutselen met de kinderen, lijstjes printen voor Sinterklaas of een kleurplaat printen als je kind zich niet lekker voelt, het kan allemaal als je je eigen printer kunt aanzetten en direct kunt printen. Gewoon wit papier gaat de printer in evenals gekleurd papier. Afdrukken in zwart of kleur het is allemaal mogelijk. Voor de kwaliteit van een print kijk je niet alleen naar de kleur maar ook naar andere aspecten.

Printerspecificaties
Ga je de printer niet bestellen voor de knutselprojecten van je kinderen maar heb je de printer alleen nodig voor het printen van tekst? Dan is een laserprinter een goede keuze. Een laserprinter inktpoeder en geen vloeibare. Als snelheid voor jou geen bepalende factor is dan kan de prijs toch de beslissende factor zijn. Een laserprinter is vaak duurder in aanschaf dan wanneer je voor de inkjetprinter gaat.

Wil je meer functies?
Wat je tegenwoordig ook steeds vaker ziet is dat een printer meer functies heeft dan alleen documenten printen. Met een alles-in-één model kun je veel meer zoals bijvoorbeeld kopiëren en scannen. Dit kan handig zijn als een instantie een kopie van uw paspoort nodig heeft of als je door ziekte niet persoonlijk een formulier kunt afgeven. Deze kun je dan scannen en per e-mail opsturen. Ook wil je met de digitale ontwikkelingen niet altijd je desktopcomputer aan moeten zetten om je prints te maken. Een printer met USB of Bluetooth biedt uitkomst omdat je of de kabel inplugt of de printopdracht zonder kabel rechtstreeks naar de printer stuurt.

Zoals je kunt lezen is er een geschikte printer voor iedereen. Onderzoek welke opties en mogelijkheden belangrijk zijn voor jou om vervolgens een goede keuze te kunnen maken.

Hieronder vind je de drie beste printers voor de laagste prijs.

1 Karcher K5 Premium Smart Control Bekijk beste prijs
2 Gardena AquaClean 24/18V P4A Bekijk beste prijs
3 Bosch EasyAquatak 100 Bekijk beste prijs

Misschien ook interessant