728 x 90

De drie beste smartwatches

De drie beste smartwatches
Wil je graag een nieuwe smartwatch kopen? Dit is onze lijst met de drie beste smartwatches, vind de beste koop op driebeste.nl

De beste en mooiste smartwatches kunnen veel trucs doen, zoals gesproken zoekopdrachten, je locatie volgen met GPS of zelfs je hartslag volgen om je algehele gezondheid te bepalen. Ook meer geavanceerde opties zoals slaaptracking en zuurstofmeters vinden steeds vaker hun weg naar de moderne smartwatches. De nieuwste smartwatches kunnen zelfs worden gebruikt om vroeg te detecteren of je besmet bent met corona.

Hieronder vind je de drie beste smartwatches voor de laagste prijs.

1 Samsung Galaxy Watch4 44 mm Bekijk beste prijs
2 Apple Watch Series 8 41 mm Bekijk beste prijs
3 Huawei Watch Fit 2021 Bekijk beste prijs

Bij driebeste.nl hebben we de beste smartwatches op de markt getest, van grote namen tot modellen van kleinere bedrijven. Op onze site lees je onze keuzes voor de beste smartwatches op dit moment.

Ze werken waarschijnlijk het beste in combinatie met een van de beste smartphones op de markt. We hebben het overgrote deel van de beste modellen getest, van Apple horloges tot Fitbits en van Huawei horloges tot Samsung smartwatches. Bovendien is er Wear OS, Google’s eigen smartwatch-besturingssysteem dat zich verzet tegen Apple’s watchOS. Verwacht hiervan veel draagbare toestellen, waaronder de Samsung Galaxy Watch. Hier maakt Samsung bijvoorbeeld de overstap van Tizen naar Wear OS.

Houd er altijd rekening mee dat niet alle slimme horloges compatibel zijn met alle smartphones. Je kunt bijvoorbeeld geen Apple Watch gebruiken met uw Android-apparaat. Lees dus altijd eerst goed welke smartwatch compatibel is met welke telefoon.

Misschien ook interessant