728 x 90

De drie beste terrasverwarmers

De drie beste terrasverwarmers
Wil je graag een nieuwe terrasverwarmers kopen? Dit is onze lijst met de drie beste terrasverwarmers, vind de beste prijs op driebeste.nl

Een terrasverwarmer is een ideale oplossing om langer te kunnen genieten van een wijntje in de tuin of op het balkon. Ook al koelen de avonden in Nederland vaak snel af het is toch fijn om wat langer buiten te kunnen zitten. Er zijn echter wel veel verschillende terrasverwarmers op de markt, dus het kan lastig zijn om de juiste te kiezen. Hieronder hebben wij enkele belangrijke eigenschappen op een rij gezet om rekening mee te houden bij aanschaf van een terrasverwarmer.

Bij de aanschaf van een terrasverwarmer is het allereerst belangrijk om te beslissen of je een staande of een hangende terrasverwarmer wilt. Staande terrasverwarmers zijn geschikt voor grotere oppervlakken en zijn gemakkelijk te verplaatsen. Hangende terrasverwarmers nemen minder ruimte in beslag maar moet je wel weer rekening houden met de bedrading. Ook is het belangrijk om te beslissen of je een terrasverwarmer op gas of elektriciteit wilt. Elektrische terrasverwarmers zijn zuiniger, terwijl terrasverwarmers op gas een hoger vermogen hebben.

Met de juiste functies en gebruiksgemakken kun je het meeste halen uit je terrasverwarmer. Hier zijn enkele van de belangrijkste extra functies en gebruiksgemakken die de beste terrasverwarmers bieden:

-Afstandsbediening: een terrasverwarmer met afstandsbediening is handig als je niet graag uit je luie stoel komt. Zo kun je de warmte-intensiteit vanop afstand regelen.

-Verlichting: sommige terrasverwarmers bevatten naast een warmtelamp ook verlichting. Zo heb je niet alleen voldoende warmte, maar ook licht tijdens de avond.

-Traploos instelbare warmte-intensiteit: de beste terrasverwarmers zijn traploos instelbaar, zodat je de warmte-intensiteit naar wens kunt aanpassen.

-Waterbestendigheid: de beste terrasverwarmers zijn vaak waterbestendig, zodat je ze kunt laten staan onder een afdakje of in de open lucht.

-Draaibaarheid: sommige terrasverwarmers op een statief zijn ook draaibaar, zodat je ze naar elke gewenste plek op je terras kunt richten.

-Wieltjes: terrasverwarmers met wieltjes zijn makkelijker te verplaatsen op je terras of elders.

Wat kost nou een goede terrasverwarmer?
Bij de aankoop van een terrasverwarmer is de prijs vaak een belangrijke factor. Er zijn verschillende soorten en maten beschikbaar, met verschillende prijzen. Een goede terrasverwarmer is al verkrijgbaar vanaf ongeveer 50 euro, maar als je op zoek bent naar de beste van 2023, kan de prijs oplopen tot wel 250 euro of meer. Als je een echte koopjesjager bent, houd dan prijspanda.nl in de gaten. Op deze website vind je vele aanbieders en op deze manier vind je altijd de laatste prijs.

Hieronder vind je de drie beste terrasverwarmer voor de laagste prijs.

1 EUROM Golden 1500 Shadow Bekijk beste prijs
2 EUROM Heat en Beat met Bluetooth Speakers Bekijk beste prijs
3 EUROM Flameheater Bekijk beste prijs

Misschien ook interessant