728 x 90

De drie beste Aziatische restaurant

De drie beste Aziatische restaurant
Dit is onze lijst van de drie beste Aziatische restaurant in Nederland

AI UCHI, HILVERSUM Ervaar de smaakvolle Japanse keuken op zijn culinaire best in Japans restaurant Ai Uchi. Gastvrouw Chantal Yip ontvangt u graag voor een compleet verzorgd diner in ons sfeervolle restaurant gevestigd in het hart van Hilversum. Het restaurant beschikt over 120 zitplaatsen verdeelt over een teppanyaki gedeelte waar onze chefkok culinaire Japanse hoogstandjes bereid en een sfeervolle lounge waar u zowel zakelijk als romantisch kunt dineren.

Voor meer informatie ga naar aiuchi.nl


A-FUSION, AMSTERDAM ligt verscholen op de Zeedijk 130. Al een ruime decennium serveren wij hier Aziatische fusion food en veel gasten, lokaal, regionaal en zelfs internationaal weten ons inmiddels te vinden. Ook is er een vestiging in Naarden en Volendam.

Voor meer informatie ga naar a-fusion.nl


ROSE GARDEN, HEERENVEEN Hier kunt u genieten van zowel de Chinese, Indische, Cantonese en Szechuan gerechten. De rust en de sfeer wat Rose Garden Heerenveen uitstraalt is zeer geliefd en bekend, bij zowel de particuliere als zakelijke gast. Onze specialiteiten restaurant beschikt over verschillende zalen waar u met de juiste service en sfeer wordt ontvangen.

Voor meer informatie ga naar rosegardenheerenveen.nl

Misschien ook interessant