728 x 90

Drie beste frietzaken van Nederland 2023

Drie beste frietzaken van Nederland 2023
Na de nodige frietjes zijn dit de drie beste frietzaken van Nederland

FRITES ATELIER is voortgekomen uit de liefde voor frites van onze oprichters. Iedereen eet frites: in onze ogen gaat er niets boven een lekkere frites met daarbij een passende saus. Na meer dan 18 maanden van testen van verschillende aardappelsoorten, bodemsoorten en andere zaken in het proces voor het maken van een goede frites; is het eindelijk zover. De opening van de eerste Frites Atelier; in Den Haag; is in 2016 een feit.

Ga eens lekker een frietje halen in Den Haag of Roosendaal! Meer informatie op fritesatelier.com


DE BELG Waterloo Het bedrijf van de familie Waterloo is gestart in 1987 op de Vismarkt in Groningen. Na 28 jaar is het dan ook een gezellig familie bedrijf. De Belg Waterloo is inmiddels wijd en zijt bekend. De reden dat de Waterloo’s op de markten verse Vlaamse Biologische frites verkopen was voor hun niet zo moeilijk. De vader van moeder Waterloo is van Belgische afkomst!

Ga eens lekker een frietje halen! Meer informatie op debelgwaterloo.nl


DE ERMELOSCHE FRIETZAAK Het perfecte frietje. 12 mm dik, met de hand gesneden, voorgebakken, en op de juiste temperatuur afgebakken in 100% natuurlijke, plantaardige olie. Een frietje is meer dan gewoon een snelle hap, bij ons is het een beleving. Met de smaakvolle schil meegebakken en een klein snufje zout. Kwaliteit zoals vroeger.

Ga eens lekker een frietje halen! Meer informatie op ermeloschefrietzaak.nl

Misschien ook interessant