728 x 90

De drie beste pizzeria’s van Nederland

De drie beste pizzeria’s van Nederland
Na veel proeven is dit onze lijst van de drie beste pizzeria’s van Nederland

BELLA ITALIA, ASSEN Sinds 1976 een smakelijk begrip in Assen en omstreken. De ultieme combinatie van onze Italiaanse chef-kok en de beste ingrediënten resulteert in een smakelijke ontmoeting met de dagelijkse keuken uit Italië. En dat proef je direct.

Bekijk meer van deze pizzeria op bella-italia.nl/


BASTACOSI, UTRECHT Graag heten wij u welkom in onze traditionele houtovenpizzeria in Utrecht. Wanneer u bij houtovenpizzeria Bastacosi binnenstapt zult u de sfeer van Italië direct ervaren. ‘Pizza solo Pizza’ is hetgeen wij doen. Op onze menukaart staan maximaal 15 verschillende pizza’s, waardoor wij garant staan voor pure kwaliteit. Dit mag u verwachten van een traditionele Italiaanse houtovenpizza.

Bekijk meer van deze pizzeria op bastacosi.nl


LAGONDOLA, LEMMER is een hecht familiebedrijf dat sinds 1984 elke dag hun gasten laat genieten van vers bereide pizza’s. Kwaliteit, verse ingrediënten, puur koken, bijzondere wijnen en elke dag verrassende gerechten. Dit is waar wij ons hart voor maken. Onze open keuken draagt bij aan een persoonlijke open sfeer en met onze 250 zitplaatsen is er altijd een tafel waar u zich uit en thuis voelt.

Bekijk meer van deze pizzeria op pizzerialagondola.nl

Misschien ook interessant