728 x 90

De drie beste pizzeria’s van Nederland

De drie beste pizzeria’s van Nederland
Na veel proeven is dit onze lijst van de drie beste pizzeria’s van Nederland

BOCCA LUPO, MAASTRICHT Kom langs en geniet naast onze verse gerechten van een goed glas Italiaanse wijn of een Italiaans speciaalbier. Bocca Lupo is gelegen midden in het centrum van Maastricht op het Vrijthof. Voor een gezellige borrel aan de bar, een hapje met je lief, eten voor een theaterbezoek of een avond uit met vrienden. Neem plaats en Buon Appetito!

Bekijk meer op bocca-lupo.nl


BASTACOSI, UTRECHT Graag heten wij u welkom in onze traditionele houtovenpizzeria in Utrecht. Wanneer u bij houtovenpizzeria Bastacosi binnenstapt zult u de sfeer van Italië direct ervaren. ‘Pizza solo Pizza’ is hetgeen wij doen. Op onze menukaart staan maximaal 15 verschillende pizza’s, waardoor wij garant staan voor pure kwaliteit. Dit mag u verwachten van een traditionele Italiaanse houtovenpizza.

Bekijk meer op bastacosi.nl


LAGONDOLA, LEMMER is een hecht familiebedrijf dat sinds 1984 elke dag hun gasten laat genieten van vers bereide pizza’s. Kwaliteit, verse ingrediënten, puur koken, bijzondere wijnen en elke dag verrassende gerechten. Dit is waar wij ons hart voor maken. Onze open keuken draagt bij aan een persoonlijke open sfeer en met onze 250 zitplaatsen is er altijd een tafel waar u zich uit en thuis voelt.

Bekijk meer op pizzerialagondola.nl

Misschien ook interessant