728 x 90

De drie beste grill restaurants

De drie beste grill restaurants
We hebben een selectie gemaakt van de drie beste grill restaurants

MIDTOWN GRILL, AMSTERDAM opende voor het eerst zijn deuren in 2010 en werd al snel bekend als het beste steakhouse in Amsterdam. Geïnspireerd door de traditie van het typische Amerikaanse steakhouse, serveren wij overheerlijke steaks aangevuld met een samengestelde wijnkaart en ambachtelijke cocktails.

Meer info over dit restaurant vind je op midtowngrill.nl


RIBHOUSE TEXAS,ZEEGSE is een echt Amerikaans grillrestaurant in authentieke westernsfeer! Alle restaurants zijn ingericht met originele verzamelingen op het gebied van rodeo, country and western. U waant zich midden in het wilde westen! U gaat terug in de tijd van Wyatt Earp and Calamity Jane. Ons team gehuld in cowboykleding brengt u in het land van de cowboys en nodigt u uit voor een gezellige avond in informele sfeer met heerlijke maaltijden.

Meer info over dit restaurant vind je op ribhousetexas.nl


RODEO, EINDHOVEN Onze keuken bestaat niet enkel uit producten. Bij Rodeo staat een gemotiveerd team dat met passie en plezier, dat met veel zorg en aandacht, een heerlijk diner voor U bereid. Ons Zuid Amerikaans vlees, van o.a. runderen, worden uitsluitend met natuurlijke producten gevoed. Zo wordt ook ons vlees zorgvuldig geselecteerd en door de koks zelf schoongemaakt en uiteindelijk geportioneerd.

Meer info over dit restaurant vind je op restaurant-rodeo.nl

Misschien ook interessant