728 x 90

Drie beste stedentrips naar Spanje

Drie beste stedentrips naar Spanje
Geniet volop in één van de leuke en gezellige steden in Spanje.

VALENCIA, schitterende stad bomvol cultureel en architectonisch erfgoed. Oké, er is richting het oosten de drukke haven van El Grao met daaromheen een paar minder interessante grote buitenwijken, maar daar hoeft u tijdens uw stedentrip Valencia niet meteen heen. U heeft uw handen al vol aan het kloppende hart van de stad, het oude authentieke centrum. Daar staat bijvoorbeeld de gotische kathedraal waarbinnen de Heilige Graal, de drinkbeker van Jezus, bewaard en gekoesterd wordt. In de klokkentoren ernaast leidt de 207 treden tellende trap naar een kostelijk uitzicht over de stad.

Bekijk en vergelijk alle aanbiedingen naar Valencia


MADRID is statig en groots. Brede straten, weidse pleinen en goed onderhouden gebouwen bepalen het decor. Zodra de winter ook maar een beetje haar kille kleed heeft afgelegd, loopt de hoofdstad weer vol met enthousiaste levensgenieters, op zoek naar datgene waar het in het leven om draait: genieten van elkaar, van de omgeving en van het mooie weer. Madrid laat dan ook haar meest charmante gezicht zien in het voor- en najaar, als de terrassen op de pleinen rumoerig zijn van de vele stemmen, als de mensen weer genieten van het zo typische Spaanse buitenleven.

Bekijk en vergelijk alle aanbiedingen naar Madrid


BARCELONA heeft ook zijn aangename klimaat mee. Met name in het voor- en najaar, als het in ons eigen landje behoorlijk koud kan zijn, kunt u al genieten van een lekker warm lentezonnetje op een van de vele fraaie pleinen van Barcelona. Wat te denken van shoppen op de Passeig de Gràcia, of van een ochtendwandeling op de Ramblas langs de beroemde vogeltjesmarkt? Toch liever naar de Sagrada Familia, die bijzondere onafgemaakte nalatenschap van Gaudí? Of een rondleiding door het wereldberoemde voetbalstadion Camp Nou? In Barcelona zijn de mogelijkheden schier oneindig.

Bekijk en vergelijk alle aanbiedingen naar Barcelona

Misschien ook interessant