728 x 90

De drie beste artiestenbureaus

De drie beste artiestenbureaus
Voor de artiestenbureaus in Nederland hebben wij de volgende top drie lijst gemaakt
  • Design
  • Snelheid
  • Responsive
  • Zoeken
  • Informatie
  • Contact

Eind oordeel

De websites die wij met ons team hebben bezocht en bekeken vindt je hieronder. Wij proberen een zo neutraal mogelijke beoordeling te geven voor onze bezoekers.

BURO VOOR MUZIEK Een groot aanbod van bands, artiesten , DJ’s & Acts in vrijwel elk genre en bezetting zijn onder de BVM vlag werkzaam voor de meest uitlopende opdrachten. Van kasteel tot feesttent, van traditioneel horecabedrijf tot vul verder maar in. Nederlandstalige artiesten, trendy items en internationale acts maken ook deel uit van ons aanbod. Naast actuele hit artiesten attenderen wij u ook graag op relatief onbekend jong talent.

Wij leveren o.a. aan particulieren, horeca, bedrijfsleven, verenigingen, braderie, dorpsfeesten, pleinfeesten en zomerfeesten. Wij fungeren tevens als groothandel door het leveren van onze producten aan onze collegae.

Meer weten? Ga dan naar burovoormuziek.nl en bekijk het aanbod!

Een artiest of band boeken via een artiestenbureau heeft vele voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld een verzekering af sluiten voor je evenement.

EURO ENTERTAINMENT Van je hobby je beroep maken, dat is eigenlijk het mooiste wat je kan overkomen. Paul van Beest werd al snel beroepsmuzikant, Wil Faro was in de muziekwereld al evenmin een onbekende. Beide heren bundelden hun krachten in Euro Entertainment. Sinds enkele jaren hebben ze gezelschap van Theo Woudstra, die vanuit Heerenveen de markt in het noorden bedient.

Meer weten? Ga dan naar de euro-entertainment.nl


COVERBANDBOEKEN.NL Veel bedrijven, verenigingen, stichtingen, horecaondernemers maar ook particulieren maakten reeds gebruik van hun diensten. CoverbandBoeken.nl heeft dan ook al meer dan 10 jaar ervaring in het boeken van de beste bands. Je vind er voor elk feest de juiste band!

Meer weten? Ga dan naar de coverbandboeken.nl

Misschien ook interessant