728 x 90

De drie beste entertainment sites 2023

De drie beste entertainment sites 2023
Dit is onze lijst van de drie beste vraag & aanbod entertainment sites van Nederland

CoverbandBoeken.nl is een modern, jong en innovatief bedrijf en is dé vraag en aanbod site voor de evenementen- en entertainmentbranche. Het onafhankelijke platform maakt het zoeken, vinden en boeken van entertertainment in deze branche heel gemakkelijk. Zij brengen vraag en aanbod samen op één website en deze worden door ons 1-op-1 bij elkaar gebracht. Zij streven er tevens naar om voor iedere gelegenheid en voor ieder budget een ruim aanbod aan te bieden. Hun platform is bedoeld voor particulieren, horeca, bedrijven, organisaties, verenigingen e.d. die op zoek zijn naar de juiste partijen bij het organiseren van alle denkbare feesten en evenementen.

Meer weten? Ga naar de website coverbandboeken.nl


PLUGIFY.NL Eline Leijten: Toen ik tussen 2006 en 2010 als student zangeres van de Hermes House Band was, trad ik met de band zo’n vijftig tot zeventig keer per jaar op. In binnen- en buitenland speelden we, we hadden een rider met verzoeken als “blauwe M&M’s in de kleedkamer”, het kon niet op.

Meer weten? Ga naar de website plugify.nl


SHOWBIRD.NL wil het boeken van live entertainment doorzichtiger maken. Zowel klant als artiest hebben daar voordeel van. Ons platform maakt het boeken van acts heel gemakkelijk. Vraag en aanbod worden door ons bij elkaar gebracht. Het concept is vergelijkbaar met succesvolle sites uit de reiswereld als Booking.com en AirBNB.

Meer weten? Ga naar de website showbird.com

Misschien ook interessant