728 x 90

De drie beste ijssalons van Nederland

De drie beste ijssalons van Nederland
De lijst met de drie beste ijssalons van Nederland vind je hier

DE HOOP, Blaricum Ons assortiment bestaat uit meer dan 75 verschillende smaken op melk-, water- en of suikerarm basis. In onze IJssalon zijn dagelijks meer dan 30 verschillende smaken ijs verkrijgbaar, hiervan zijn 28 smaken vast in het assortiment. De overige smaken ijs rouleren wij als Smaak van de Dag. Ons ambachtelijk ijs wordt bereidt met zorg, liefde en de hoogste kwaliteit grondstoffen. Deze grondstoffen zijn onder andere de basis voor onze eigen samengestelde melk- en waterbasis recepturen. Naar gelang de smaak voegen wij vervolgens vers fruit, Australische rozijnen, Callebaut chocola, noten, specerijen, etc… toe.

Ga een langs en geniet! Bekijk meer op ijssalondehoop.nl


SALUTE, Zwolle IJssalon Salute is sinds 1997 gevestigd op één van de mooiste plekken binnen de stadsgrachten van Zwolle. Salute heeft zich de afgelopen jaren onderscheiden met dagelijks vers bereid Italiaans schepijs. Het ijs wordt uitsluitend bereid met de beste Italiaanse ingrediënten. Elke dag van de week kunt u genieten van meer dan 40 verschillende soorten ijs. Naast de reguliere smaken, is er ook ijs voor diabetici, lactose- en glutenvrij ijs. Voor vragen kunt u altijd terecht bij het personeel. Graag tot ziens!

Ga een langs en geniet! Bekijk meer op salute.nl


BERNARDO’S, Ede is al jaren bekend als IJssalon in Ede en omstreken. Bijna iedere Edenaar van klein tot groot heeft wel eens een ijsje bij Bernardo’s gegeten. Kenmerkend voor Bernardo’s is dat het ijs op ambachtelijke wijze en dagelijks vers gemaakt wordt. Wanneer je een ijsje van Bernardo’s eet dan proef je de heerlijke volle smaak. We kunnen wel meer dan 80 smaken maken en ieder jaar komen er wel 1 of 2 smaken bij. Naast de reguliere smaken heeft Bernardo’s ook ijs voor diabetici en mensen met allergiën zoals lactose en gluten.

Ga een langs en geniet! Bekijk meer op bernardo.nl 

Misschien ook interessant