728 x 90

De drie beste stedentrips naar Italië

De drie beste stedentrips naar Italië
Vind hier de drie beste stedentrips naar het mooie en romantische Italië.

VENETIE brengt gewoon iedereen het hoofd op hol. Nergens vind je een stad die zo bol staat van de romantiek. Wie met in een gondel onder de Brug der Zuchten doorvaart en hem of haar precies op dat moment kust, zal voor eeuwig in de liefde verbonden zijn. Venetië is ook doordrenkt van een mystieke onderstroom.

Welke geheimzinnige zaken hebben zich hier in het verleden afgespeeld in de kringen van extreem welgestelde handelaren? Ze intrigeert en betovert, deze autoloze parel van Noord-Italië, Waar iedereen de gondel, waterbus of watertaxi pakt om zich te verplaatsen. Pas maar op dat u uw hart niet verliest, ergens in een lieftallig steegje, of in het klotsende, bruisende water van het Canal Grande.

Kijk en vergelijk de beste aanbiedingen naar Venetië


ROME De Italiaanse hoofdstad roept ontegenzeggelijk associaties op met antiquiteiten en classicisme, kerken en pleinen, de paus, gladiatoren, Romeinse keizers en niet in de laatste plaats prachtige decors en architectonische Romeinse schoonheid. Is Rome door al die religie, geschiedenis en oudheid niet wat saai en statisch?

Een bezoek aan de fraaie stad laat er geen misverstand over bestaan: niets is minder waar! Rome bruist als geen andere stad en doet qua sfeer niet onder voor steden als Milaan, Parijs en Londen, met dit grote verschil: Rome is intiem (én Rome heeft natuurlijk een heerlijk klimaat!).

Kijk en vergelijk de beste aanbiedingen naar Rome


MILAAN is het financiële centrum van Italië maar veel meer nog is het de stad van kunstgaleries, historische gebouwen, uitstekende restaurants, de beste koffie, deftige en dure winkels en natuurlijk de wereldberoemde haute couture. Milaan is ook enorm groot. Er wonen maar liefst 1,3 miljoen mensen. Als u slechts een paar dagen heeft, dan is het verstandig om van te voren uw plannen te maken.

Wilt u dingen gaan bekijken, musea bezoeken? Of wilt u gewoon lekker genieten van het straatleven in de pittoreske wijk Brera of misschien shoppen in een van de fascinerende winkelstraten van Milaan? Het kan hier allemaal!

Kijk en vergelijk de beste aanbiedingen naar Milaan

Misschien ook interessant