728 x 90

De drie beste theaters in Nederland

De drie beste theaters in Nederland
Dit zijn volgens ons de drie beste en leukste theaters van Nederland

DeLaMar Theater is hét theater in hartje Amsterdam. Of je nou houdt van musicals, cabaret of muziek. Bij DeLaMar Theater ben je van harte welkom. We houden van onze geschiedenis die terug gaat naar Wim Kan en Wim Sonneveld. We houden van ons gebouw, met zijn rode stoelen en goud omlijnde toneel. We houden van onze medewerkers, onze acteurs en uiteraard onze gasten. Maar we houden ook van theater in ons alledaagse leven. Van zingende fietsers en dansende stelletjes. Van grachten vol boten en koningen als piloten.

Kijk voor meer info en voorstellingen op de website delamar.nl


Het Luxor Theater in Rotterdam is een van de grootste theaters van Nederland met twee unieke theaterzalen. Het nieuwe Luxor Theater ruim 1.500 stoelen op de Kop van Zuid en het oude Luxor Theater ruim 900 stoelen aan de Kruiskade. Het biedt toegankelijke voorstellingen in de vele genres. In onze typisch Rotterdamse organisatie werken ongeveer 50 vaste medewerkers, 50 oproepkrachten en 70 vrijwilligers.

Kijk voor meer info en voorstellingen op de website luxortheater.nl


Theater aan het Vrijthof is er voor alle Maastrichtenaren, maar ook voor alle cultuur- en kunstliefhebbers uit de Euregio. Een plaats waar gastvrijheid, zowel naar artiesten en ensembles als naar bezoekers en organisaties, centraal staat. Waar integrale kwaliteit de norm is en de doelstelling een lage instapdrempel voor alle doelgroepen in de maatschappij voorop staat.

Kijk voor meer info op de website theateraanhetvrijthof.nl

Misschien ook interessant